Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Eladó a Nagyatád, Petőfi utca 11. szám alatti családi ház.

A házban (70 nm) 2 szoba, előszoba-nappali, konyha, fürdőszoba, wc, kamra-padlásfeljáró található. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólapos.

2003 óta folyamatos felújítás történt: a nyílászárók cseréje (redőnyös-beépített szúnyoghálós), a víz-, gáz- és villanyvezeték (a konyhához külön behúzott vezeték) teljes cseréje, a ház teljes alászigetelése.

Az egyedi cirkofűtés van (Kolibri kombikazán), minden helyiségben radiátorral. Az éves fűtésköltség (kb.22-23 *C-nál) 2005-ben 114 ezer, 2006-ban 118 ezer, 2007-ben 140 ezer forint volt, számlákkal igazolva és támogatás nélkül.

Zanussi ("A" kategóriás energiafelhasználású és még garanciával rendelkező) beépített konyhabútor: hűtőszekrény, kerámilalapos tűzhely, elektromos sütő, mosogatógép és páraelszívó.

A parkosított udvaron található egy 4*10 méteres részben nyitott garázs. Kerthatáron telepített zöld növényzet és már termő gyümölcsfák.
Kábeltévé, vez.telefon, internet, klíma, kerti csap és szennyvízrákötés van.

A városközpont egy-két perc, jó megközelíthetőség és biztonságos környezet.

Az ingatlan irányára 11.700.000 forint, amely komoly érdeklődés esetén tárgyalási alap.

További információ: 30/640 74 53

Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!